TOKAT / YEŞİLYURT - Milli Hakimiyet Ortaokulu

Ara

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Fikri ÇEKİÇ'in 2022-2023 Eğitim Öğretim Döneminde gerçekleştirdiği  eTwining projesinde okulumuza  "eTwining Ulusal Kalite Etiketi"  verildi.

Öğrencilerimizle Sabah Sporu

5. Sınıf Öğrencilerimiz Görsel Sanatlar Dersinde Ebru Çalışması Yaptılar

Kas

Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere şehit öğretmenlerimiz ve tüm öğretmenlermizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutlarız.

Kas

Haz

Milli Hakimiyet Ortaokulu  2022-2023 8.Sınıf öğrencilerimiz mezun oldular. Okulumuzda düzenlenen mezuniyet törenini büyük heyecan ve coşkuyla kutladılar. Okul olarak bütün mezunlarımıza mutlu ve başarılı bir gelecek diliyor, emeği geçen herekse teşekür ediyoruz.

Haz

Okul müdürümüz Adem TURAN tarafından okulumuz da LGS sınavına hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize kahvaltı organisazyonu yapıldı.Kahvaltıdan sonra öğrencilerimize motivasyon ve moral için pasta kestik. Öğrencilerimize LGS sınavında başarılar diliyor ve emeklerinin karşılığını almalarını diliyoruz. Kahvaltı organizasyonunda emeği geçen başta Okul Müdürümüz Adem TURAN ve öğretmenlerimize teşekür ediyoruz.

DEPREM PANOSU